Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below...

Powered By EXEIdeas

luni, 5 mai 2014

Horoscop after party


Berbec: Se anunță o zi potentă din punct de vedere financiar, magazinele inundate la Unirii scot la vânzare produsele deteriorate la jumătate din preț. Dacă te grăbești vei prinde ceva.

Taur: Ai grijă la controlori, chiar dacă e vremea urâtă ei nu stau acasă. Între Eroilor și Romană ar fi bine să mergi pe jos.

Gemeni: Să nu cumva să deschizi ochii până în Gara de Nord, dacă se prinde nașul că nu ai bilet o să trebuiască să îi suni pe ai tăi să vină să te ia de la Ciulnița. Vor veni, dar până în septembrie îți vor reproșa constant.

Rac: Nu, nu ai câștigat la loto și nici nu te-ai transformat în Făt-Frumos peste noapte. Ai intrat beat în cortul blondelor, acum e timpul să te duci la gașca ta până nu se trezesc. Ai grijă să nu te vadă motocicliștii ăia când ieși din cortul lor.
Leu: Mai știi când ai ieșit de la Hanul Berarilor și erai generos și ai cumpărat unui boschetar o saorma? Nu e cazul să cumperi și pentru tine în dimineața asta. Deși nu ți-a spus nimeni, săptămâna trecută au fost aia de la Sanepid în zonă și au dat niște amenzi. Așteaptă să ajungi acasă, ți-a făcut maică-ta ciorbă.

Fecioară:  Deși totul părea încheiat între voi după ce ai început să borăști în fața lui, astăzi ai o altă aură. Una pozitivă. Cumpără niște Orbit și apoi du-te la el și invită-l la niște hamsii. Nu lua cu mujdei. 

Balanță: LSD, MDMA, ketamină? Nici tu nu mai știi ce ai băgat weekendul ăsta. E timpul să redescoperi efectele miraculoase ale freshului de portocale. 

Scorpion: Încă ești supărat că nu ai plecat nici la mare și ți-a și lovit ăla mașina în parcare când ploua ieri. Amintește-ți că mereu kharma te răsplătește. Pune 5 milioane pe Steaua - Corona: 1 pauză, 2 final. E timpul să-ți iei revanșa.

Săgetător: Da, te-a părăsit gagica fix de 1 mai, fix în vamă. Da, ai rămas fără bani după ce ai îmbătat jumătate din punkerii de la Stuf. Nu e cazul să disperi. Nașul se va dovedi înțelegător. O să-i dai telefonul, dar asta să fie problema acum? 

Capricorn: Cine spune că nu te-ai distrat weekendul ăsta e un hater nesimțit. Până la urmă nu mulți ajung să facă scorul ăla la 2048.

Vărsător: După escapada din Vamă te simți obosit. Nu e cazul să pui frână, du-te direct la Hanul Drumețului și îți vei aduce aminte cum Daniela Stan scoală și morții din groapă.

Pești: Ești singurul care se bucură de inundațiile recente. O veste proastă vei primi astăzi. Vine soacra să locuiască cu voi. De ce? Kharma, bitch! 


Sursa foto: watchtower-stop.blogspot.com (gif) si www.da08nerart.com (jpg).
Astrolog de okazie: Dan Suhai

Da-ne like pe facebook!