Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below...

Powered By EXEIdeas

luni, 28 octombrie 2013

Filmul bate viata - ep. 1

Pentru ca realitatea e destul de Banala, va recomand astazi doua comedii. Daca va plac recomandarile, o sa revin pe viitor cu altele.

Din seria "viata bate filmu daca nu te bat io primu" va prezint: The Internship (2013), o comedie destul de proasta incat sa-mi placa. Rolurile principale sunt detinute de doi zei ai comediilor cretine: Vince Vaughn si Owen Wilson, doi vanzatori d-aia ambulanti care vorbesc mult si prost si care se trezesc fara joburi in epoca online-ului. Si nah, ce te faci cand vezi ca lumea s-a schimbat si tu nu esti adaptat la tendintele curente? Fix ce ar face orice om normal care nu a absolvit nici macar liceul - te angajezi la Google. Dar nu ca orice boschetar, nu, tu aplici pentru un post de internship, iti falsifici CV-ul si daca treci de niste probe cu echipa ta de paria o sa ajungi angajat. Personal, imi place ideea, cand vine vorba de falsificat chestii devin foarte visator. Pacat ca nu eram si putin drogat ca altfel gaseam niste hibe in scenariu (gen: cum cacat se intampla de crede lumea ca Owen Wilson e frumos sau cum dracu a supravietuit boracu ala chinez pana la 21 de ani fara sa bea macar o bere?). Deci, cum se descurca doi papagali fara niciun fel de backup tehnic pusi in situatia de a arata HR-ului de la Google ca ei sunt perfecti pentru un job in cea mai tehnologizata multinationala din lume? Hilar, asa se descurca. Recomand sa fie urmarit cu sticla de cola in brate. Product placement evident.







Urmeaza o recomandare din seria "vive la taboulistan!"...


Avem o comedie frantuzeasca pentru numarul doi: Vive la France (2013) . Dume d-alea old school. Pe scurt: doi talibani (sau pakistanezi, afgani, kurzi, etc) primesc misiune sa arunce in aer turnul Eifel. Nu are chiar happy end, ca sunt atat de prosti incat in loc sa arunce bomba in apa, arunca rinichiul si in loc sa explodeze turnul Eifel, ii explodeaza capatana lu Feruz. Trecand peste asta, amuzant si reconfortant filmul, atat de amuzant incat la partea in care astia doi sunt pusi sa se costumeze intr-un iepuras si un miriapod de catre un politist gay cu fetisuri bizare pur si simplu mi-a scapat berea din mana. Isabelle Funaro pica super bine in rolul de blonda proasta, prezentatoare la meteo, justitiar de carton, ghid turistic pentru ai doi teroristi (pacat ca scena menage-a-trois nu a fost exploatata mai mult). In incheiere, parafrazez o replica din film: “Romania a fost binecuvantata de Dumnezeu cu toate frumusetile posibile. Pentru a echilibra balanta, acesta a umplut-o cu romani.




Un articol de Dan Suhai
Sursa foto: http://www.babayara.com

Da-ne like pe facebook!