Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below...

Powered By EXEIdeas

joi, 10 octombrie 2013

Răsărit la Equinox

Vă mai aduceţi aminte de asta?
http://banal-azi.blogspot.ro/2013/03/cine-are-nevoie-de-teatru.html

Ei, bun! Acum chiar putem face ceva. Dacă ai trecut pragul Teatrului Equinox, dacă nu ai trecut pragul acestei minuni, te invit să-ţi răpeşti următorul minut spre a citi scriitura asta.

Este un mesaj pe care l-am primit de la Ema (equinoxiştii ştiu despre cine este vorba)...de  fapt nici nu contează de unde îl am, important este să-l citeşti.

Dragi iubitori ai Teatrului Equinox, spectatori sau actanţi, mai tineri sau mai vârstnici, trecători prin minunata lume a spectacolelor, festivalurilor, atelierelor şi a multor evenimente inedite realizate în miraculosul spaţiu equinox, vă rugăm ca, din toate colţurile minunate ale acestei lumi în care vă aflaţi acum, să transmiteţi câteva cuvinte care să exprime ce a însemnat pentru voi această trecere prin "viaţa" Teatrului Equinox, aici, pe facebook. Vă rugăm aceasta pentru că iniţiem un proiect în cadrul Programului "Idei din Ţara lui Andrei", iar ceea ce veţi trimite va fi ataşat proiectului. Dacă reuşiţi să vă mobilizaţi în următoarele două zile ar fi ideal. Şi va mai rugam ca după data de 17 octombrie până pe 31 octombrie 2013, să vă înscrieţi pe site-ul Programului şi să votaţi proiectul nostru. Vă anunţăm imediat ce am înscris proiectul şi titlul pe care să-l căutaţi şi să-l votaţi. Bănuiţi că este un proiect pentru obţinerea de fonduri pentru noua sală EQUINOX. Să sperăm că avem succes!
Vă mulţumim, dragii noştri

Da-ne like pe facebook!