Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below...

Powered By EXEIdeas

marți, 8 octombrie 2013

Metafizica bidimensionala

Retina lumii a devenit un cancer in zodiacul misterios al iluziei. Oamenii isi modifica structura moleculara a gandirii si animalul stupid devine acum o bestie de temut in regnul sacralizat de atat de multa obsesie. 


Nu-ti mai permiti sa pleci la drum neinarmat. Unii isi ascut armele limbii si ale mintii, pe cand altii taisul lamei ce sfarteca scutul pielii divine. Ne-am departat de scopul primordial si promovam un genocid la scara mondiala in orbirea sperantei ca vom renaste candva in spirit si duh. Un demon iti sopteste la ureche...traieste clipa si uita sa-ti spuna ca viata in sine reprezinta doar o clipa atunci cand accelerezi procesul si te inunzi cu mii de sentimente. 

Fara indoiala, tu ai puterea de a transforma viata intr-o infinita bucurie si intr-un imens circuit de evenimente. Cu totii am uitat sa mai privim dincolo de norii toxici pe care i-am produs cu stiinta. Animalul s-a trezit din nou la viata, la un simplu impuls si a devenit egoist, iar acum se infrupta din lesurile semenilor sai, ucisi fizic sau mental. Pentru el clipa s-a scurtat atat de mult incat deja e o lupta pentru a domina ceea ce nu i-a apartinut niciodata. Nimic nu-l poate opri pe omul cel nou, pe omul mistic, pe omul din pestera singuratatii sale. Tuturor insa le scapa un lucru, s-au razvratit chiar impotriva celei mai profunde valori intrinseci.
Nu vrem sa mai pasim pe urmele batranilor nostri pentru ca ne par invechite, dar vrem cu ardoare sa scurtam procesul de cunoastere, de iubire, de inavutire spirituala si materiala. Am muscat de enorm de multe ori din fructul oprit de-a lungul vremurilor in care sansele de autodistrugere au fost reale. Acum aceste sanse sunt ireversibile in oceanul neprietenos al sangelui varsat de cei ce au murit pentru un ideal. Am uitat sa mai privim viata ca pe cel mai bun profesor si am inceput sa o desacralizam treptat, dar sigur pana la nimicire. Totul e acum o lupta tacita intre egouri pline de dispret si de ura, totul e acum crima, dezbinare si canibalism urban.






Un articol de Gabriel  Nedelea

Da-ne like pe facebook!